Balta Poseidon – Pescuit in Iasi

Sunteti din Iasi si doriti sa va petreceti o zi minunata si plina de adrenalina data de trasaturile de crap sau caras? Va recomandam Balta Poseidon pentru a va indeplini “visul pescarului”. Pentru a afla toate detaliile legate de preturi, program si multe altele, cititi in continuare:

Descriere Balta Poseidon:

poseidon 3

Balta Poseidon se afla in comuna Strunga, judetul Iasi, pe E583 intre Roman si Iasi. Balta Poseidon este a 5-ea balta dupa popasul Trei Iazuri, spre Iasi.  Amenajarea este alimentata de raul Boca si de nenumarate izvoare. Pe balta Poseidon sunt amenajate 20 locuri de pescuit, fiecare loc are umbrela din stuf si bancuta, accesul facandu-se pe alei pietruite. Sunt amenajate locuri pentru gratare, un foisor mare care poate gazdui 20 persoane, prevazut cu un semineu-gratar, apa potabila, curent electric. Alte facilitati: umbra, oferita de salciile ce inconjoara tot perimetrul baltii, locuri de campare cu cortul, rulote, acces la apa de izvor, wc. Astfel balta Poseidon va ofera tot confortul pentru a va bucura alaturi de familie si/sau prieteni.

Regim de pescuit:

  • PRINDE SI RETINE

Pestii disponibili:

  • Ca in orice alta balta de renume, in acest loc veti gasi: crap, cteno, caras, biban.

Starea locatiei:

  • Aceasta locatie este una ingrijita si linistita, astfel este un loc minunat in care va puteti relaxa si bucura de capturi.

Pretul:

  • De la rasarit pana la apus : 50 RON;
  • Dupa ora 13:00 : 30 RON.

Regulament:

  • Pescarul poate folosi pentru pescuit maxim 3 lansete sau undite dotate doar cu maxim 2 carlige;
  • Este interzisa: muzica, tipetele, limbajul inadecvat si indecent;
  • Fiecare pescar este obligat sa se prezinte cu saltea de primire, spray antiseptic, mincioc cu plasa ecologica (fara sarma), juvelnic sau sac de pastrare daca se doreste sa retina pestele;
  • Se pot retine 4 kg de peste, iar capturile ce depasesc 3 kg vor fi eliberate;

Contact:

Telefon: 0722.762.022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>